Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Tedd RENDBE az életed és a családod! ❤

A családállítás a leghatékonyabb PROBLÉMA MEGOLDÓ módszer! Ezzel tudod a legjobban megoldani, és megváltoztatni az életedet!

Rengeteg dologban tud a segítségedre lenni, tértől, személyektől és időtől függetlenül.

Ha még nem ismered a módszert, vagy nem jártál még nálam, akkor díjtalanul, segítőként, Képviselőként részt vehetsz.

Miért ingyen? Azért, hogy ne hidd, hogy beetetnek.. 😃 Na, de leginkább azért, mert jogod van előre betekintést nyerni, megismerni engem is, hogy eldönthesd, Rám bízhatod-e az életed akár legnagyobb problémáját…! Lásd, mi történik, hogyan működik az én világom… Légy részese a csodáknak…!
Milyen ügyeken lehet dolgozni?
Mindegy. Azért, mert a problémáink sablonosak. Vagyis, valamikor régen, valaki, valamit elrontott, felborult a Szeretet Rendje, és megsérült. A módszer abban segít, hogy kiderül hol és mi romlott el. Megjavítjuk, és így a problémád úgymond: okafogyottá válik! És, ha ez nem lenne elég, elkészítjük a várva várt jövődet, hogy az a Való Világban megtörténhessen! Hmmm… Bárcsak már látnád, éreznéd… Tudnád, hogy miről zengem itt az ódákat 🙂
Gyere el, nézd meg!

Ha már éppen saját ügyeden szeretnél dolgozni, akkor kezdjünk egy probléma feltáró, önismereti, sorselemzéses konzultációval, majd jelentkezz az állításra!

Nézd, itt tudod kiválasztani a neked legjobban tetsző csomagajánlatot:
https://szivtanoda.hu/arak-konzultaciok/
Segítőket korlátlan mennyiségben, örömmel fogadok. De, azért jelentkezz be, hogy vigyázni tudjunk egymásra! 🙂

Szeretettel várom a hívásod, jelentkezésed!

Ambrus-Rakovics Évi