Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A BOLDOGSÁG ALANYI JOGON JÁR!   ❤❤ ❤

A szépségért NEM kell szenvedni! Az élet NEM nehéz! A pénz NEM büdös, vagy koszos… És folytathatnám sokáig, hogy miért gondolunk arra, hogy meg kell dolgoznunk mindenért, hogy mindennek ára van, és hogy tényleg a szegény embert még az ág is húzza.. PEDIG:

A boldogság alanyi jogon jár! Amikor megszületünk, még tudjuk, aztán a neveltetésünk, a környezetünk, pár kellemetlen tapasztalat elfelejteti velünk mindezt… Álmodozz, tűzz ki célokat, mert NEM lóg bilibe a kezed! 

GYERE EL EGY ÁLLÍTÁSRA, ÉS EMLÉKEZTESSÜK A LELKEDET, HOGY TUDJON ISMÉT BÍZNI AZ “ISTENI TERVBEN”, A SORSBAN, ÉS ÖNMAGADBAN!

A családállítás a leghatékonyabb PROBLÉMAMEGOLDÓ módszer és a legkönnyebb vele megváltoztatni az életed!

Rengeteg dologban tud a segítségedre lenni, tértől, személyektől és időtől függetlenül. Ez azt jelenti, hogy nem kell ott legyen a családod, Te egyedül – az én segítségemmel együtt – meg tudod oldani a problémákat!

Ha még nem ismered a módszert, vagy nem jártál még nálam, akkor díjtalanul, segítőként, Képviselőként részt vehetsz.

Miért ingyen? Azért, hogy ne hidd, hogy beetetnek.. 😃 Na, de leginkább azért, mert jogod van előre betekintést nyerni, megismerni engem is, hogy eldönthesd, Rám bízhatod-e az életed akár legnagyobb problémáját…! Lásd, mi történik, hogyan működik az én világom… Légy részese a csodáknak…!
Milyen ügyeken lehet dolgozni?
Mindegy. Azért, mert a problémáink sablonosak. Vagyis, valamikor régen, valaki, valamit elrontott, felborult a Szeretet Rendje, és megsérült. A módszer abban segít, hogy kiderül hol és mi romlott el. Megjavítjuk, és így a problémád úgymond: okafogyottá válik! És, ha ez nem lenne elég, elkészítjük a várva várt jövődet, hogy az a Való Világban megtörténhessen! Hmmm… Bárcsak már látnád, éreznéd… Tudnád, hogy miről zengem itt az ódákat 🙂
Gyere el, nézd meg!

AKAROD RENDBE TENNI AZ ÉLETED?

Ne halogasd, mert PONT JÓKOR VAN A MOST!

Tehát, ha már saját ügyeden szeretnél dolgozni, akkor kezdjünk egy probléma feltáró, önismereti, sorselemzéses konzultációval, majd jelentkezz az állításra!

Nézd, itt tudod kiválasztani a neked legjobban tetsző csomagajánlatot:
https://szivtanoda.hu/arak-konzultaciok/

Segítőket korlátlan mennyiségben, örömmel fogadok. De, azért jelentkezz be, hogy vigyázni tudjunk egymásra! 🙂

Szeretettel várom a hívásod, jelentkezésed!

Ambrus-Rakovics Éva

Ambrus-Rakovics Évi