Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

“LÉGY FONTOS MAGADNAK!”

Gondolom, veled is előfordult már, hogy picit elfáradtál, és arra vágysz, hogy végre pihenj, szórakozz és élvezd az életet!

Hamarosan itt a NYÁR, a szabadság megélése, és ezért éppen most van ideje, hogy megszabadulj a problémáktól, hogy felszabadultan tölthesd a nyaradat!

Ha azon dolgoznál, hogy BŐSÉGBEN élj, és mondjuk legyen pénzed egy kalandos, izgalmas nyaralásra, akkor is bátran csatlakozhatsz!

Amikor látod kiírva a napot, a témát, akkor nem csak azzal kapcsolatban kérhetsz segítséget! Tudsz jönni párkapcsolati, egészség-betegség, szülői-gyermeki, vállalati-vállalkozói, anyagi-pénzügyi, ingatlan eladás-vásárlás, babaprojekt témában… Sorolhatnám a végtelenségig! 🙂

Mivel MINDIG MINDENRE VAN MEGOLDÁS, ezért érdemes csatlakoznod!

Tudod, ugye, ha még nem voltál nálam családállításon, akkor ingyenesen vehetsz részt! Szeretném, ha Te is megtudnád, milyen varázspálca van a kezedben, ha kérsz egy állítást! Gyere, nézd meg mások sikereit, hogy tudd:

NEKED IS VAN LEHETŐSÉGED MEGVÁLTOZTATNI AZ ÉLETED!

A családállítás módszeréről ezen az oldalon sokat olvashatsz, kattints át bátran: https://spirit4you.hu/csaladallitas/

Jelentkezz be mielőbb! Én azt szeretem, ha írásban teszed mindezt meg, itt az oldalon, levélben, vagy IDE KATTINTVA, egy automata rendszeren belül kifizetve, mert ez utóbbi esetben a számládat is azonnal megkaphatod!

MÉG VALAMI! Magamról szeretnék egy pár szót… A családállítás módszerét nem csak alkalmazom, hanem tanítom is! Én vagyok Magyarországon az első, és napjainkban az EGYETLEN, akinek a családállítás tanítására a Pest Megyei Kormányhivatal engedélyt adott! Úgy éreztem, ezt jó ha tudod!!!

SZERETETTEL VÁROM A JELENTKEZÉSED!

Ambrus-Rakovics Éva

Ambrus-Rakovics Éva