Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

FÉL ÓRÁS ELŐADÁSSAL VÁRLAK, majd 1 ÓRÁT maradok a helyszínen és személyesen FELTEHETED GYERMEKEDRŐL A LEGFONTOSABB KÉRDÉST, AMIRE KERESED A VÁLASZT!

***azaz, hogyan legyél gyermekednek a legszuperebb szülője…!?

KÉRDEZZ – FELELEK!

#gyereknap #gyermeknap

Vajon mitől fáj a hasa..? Mennyit kéne aludnia…? Miért kell noszogatni mindig…? Vagy éppen, miért nem fárad el soha,..?
Mi a szeretetnyelve? Mivel tudod motiválni? Hogyan lehetne megszüntetni a hisztiket?
Miért ilyen, vagy olyan…?
Mi legyen, ha majd nagy lesz…?
Melyik képessége a legerősebb?
Miért megy nehezen a matek, hogyan segítsünk neki..? Miben zseni? Mit tehetsz érte, hogy még-még jobb élete legyen…!?

Hogyan tudod ŐT, a csodálatos gyermekedet úgy “kezelni”, hogy a legszeretettebben érezze magát és kihozzon magából mindent, és boldog, egészséges gyermek lehessen!!! – Erre tudok válaszolni!
A helyszínen pár percben és ha tetszik, bebizonyosodik számodra, hogy nem csak ígérgetek, hanem bizonyítok, akkor SIMALIBA kedvezménnyel szeretettel várlak egy EGÉSZ CSALÁDOT MEGÉRTŐ 1.5-2 órás elemzésre, konzultációra. De, erről csak a helyszínen, vagy külön kérésre informállak!

Létezik egy szuper módszer, erről fogok mesélni a fél órában, ez megmutatja MINDEN EMBERNEK az összes tulajdonságát, úgynevezett GYÁRI BEÁLLÍTÁSÁT! Ezt használom és tanítom a HR Specialista Akadémiában is. Mivel itt kevés a hely, inkább megadom az e-mail címemet, ha van kérdésed, írd meg mi érdekel!

rakovicseva@gmail.com
Tárgymezőbe írd be: SIMALIBA

Rengeteg dologgal foglalkozom, az a célom, hogy minél több ember élje azt az életet, amire vágyik! Ezért mind az üzleti, mind a magánéleti problémák megoldásával foglalkozom. Vannak racionális és spirituálisnak mondott technikáim, kinek mire van szüksége…

Szeretettel ajánlom központi weboldalamat a figyelmedbe, hogy felkészülhess kérdésekkel és SZERETETTEL VÁRLAK A ELŐADÁSON, majd a KÉRDEZZ-FELELEK SZEKCIÓN is!

www.rakovicseva.hu
www.hrspecialista.hu
www.szivtanoda.hu
www.spirit4you.hu

KÉRLEK kattints a “jegyek” gombra és írj nekem, hogy készülhessek a fogadásodra! Ingyenes, éppen ezért szeretném, ha feltétlenül jutna Rád idő. Aki jelzi, hogy jön, elküldi a kérdését, még biztosabb, hogy sorra tud kerülni!

SZERETETTEL VÁRLAK!

Rakovics Éva

+36-30-758-1331

#rakovicséva #simaliba #előadás #gyermek #kezelésiútmutató #kronobiológia