Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

HÉTKÖZNAPI: SZERDÁN

NEM HÉTKÖZNAPI: A TE ÉLETEDRŐL VAN SZÓ!

Néhányszor sort kerítek hétköznap is csoportos családállításra, mert sokan vannak, akik hétvégén a családdal szeretnék tölteni az időt, vagy éppen ők is dolgoznak!

EZ MOST ITT AZ A RITKA ESET! 🙂 HASZNÁLD KI!

Tehát, reggel 9-től gyülekezünk, és MEGOLDJUK A PROBLÉMÁJÁT minden állítást kérőnek, aki előre bejelentkezik. Aki pedig segítőnek jelentkezik, az a jutalma, hogy az Ő életében is elkezdődik a javulás…

Mik lehetnek ezek a problémák?

Minden, ami bántja a lelked! Szinte mindegy, hogy azért jössz, mert száraz a lábadon a bőr, vagy azért, mert bántalmaznak, vagy éppen testi betegséged is van már a sok nehézség megélése miatt. Nem érzéketlen vagyok, hanem arról van szó, hogy SZAKMAILAG MINDEGY! FIGYELJ CSAK ELMONDOM:

Minden problémánk oka az, hogy valami, valamikor félresikerült, valakik (még az is lehet, hogy nem mi, hanem az elődeink…) elrontották, és amiatt szenvedünk és ezért küzdünk egy problémával… A családállítás egy spirituális, mégis rendszer elméletű problémamegoldó módszer, kijavítjuk segítségével a régi hibákat, mintákat, így a szenvedésünk okafogyottá válik! Majd megmutatjuk (azaz betesszük a mezőbe – ezt majd elmondom, ha nem tudod mit is jelenthet), hogy mire vágyunk, és felkészülünk, hogy megtörténjen!!!! 🙂 Imádom…..

Ha még nem jártál nálam, akkor az első segítői, azaz képviselői jelenléted ingyenes. Ha állítani szeretnél, feltétlenül írásban, vagy szóban jelentkezz be!!!

VÁROM, HOGY TALÁLKOZZUNK ÉS TÉGED IS LENYŰGÖZZÖN A CSALÁDÁLLÍTÁS MÓDSZERE!!!

Szeretettel üdvözöllek, Évi

Ambrus-Rakovics Éva