Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

EGY BESZÉLGETŐS ESTÉT TARTUNK, AMI ISMÉT ÉRTED ÉS RÓLAD SZÓL MAJD!

Segítek megismerni egy kicsit önmagad és megválaszolni saját magadról, az életről a kérdéseidet!

Ezeken az estéken, minden hónap harmadik csütörtökén összejövünk néhányan, érdeklődők, ismerősök, barátok, olvasók és tanulók, és megbeszéljük az ÉLET NAGY DOLGAIT (IS)!

Egy kis használati és kezelési útmutatót kapsz önmagadhoz, ízelítőt, mint az egyéni konzultációkon. Mindezt a KRONOBIOLÓGIA segítségével!  Azután pedig tabuk nélkül beszélgetünk. Felteheted a kérdéseid, különösen azokat, amelyeket másokkal nem mersz megbeszélni. Ilyenkor egy bensőséges légkör alakul ki, és bár sokan soha nem is találkoztak még egymással, ezen az estén jó barátként, együtt megbeszéljük az aktuális nehézségeinket, ügyeinket.

GYERE EL ÉS NÉZD MEG!!!

Nem mindenki azért jön, mert van valami nagy és nehéz problémája. Vannak, akik azért jönnek, mert boldogsággal tölti el őket az a tény, hogy létezik olyan hely, közösség, ahol kötetlenül lehet az ÉLET NAGY DOLGAIRÓL beszélni, ahol szakmai anyaggal történik tanácsadás, ahol feltétel nélkül, és ítélet mentesen látják egymást a résztvevők! Manapság ritka hely az ilyen.. Nehezen is szoktunk elindulni haza…..

Gyere el, légy Te is egy ilyen szerethető közösség alappillére!  🙂

Kérlek, írj egy levelet a rakovicseva@gmail.com-ra, és jelentkezz be. Ismered a Kis Herceg és a Róka történetét?
Ezért szeretem tudni, hogy jössz, szeretek felkészülni a fogadásodra!

Szeretettel várlak!

Ambrus-Rakovics Éva

+36-30-758-1331