Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Szeretnéd megélni önmagadat, a vágyaidat, de úgy érzed ennek akadálya van?

Ezen a napon úgy tervezem, hogy csak vágymegélési témákkal fogunk foglalkozni! Ez egy igazán őszinte, ítéletmentes, bensőséges nap lesz!

TABUK NÉLKÜL SEGÍTÜNK EGYMÁSNAK ABBAN, HOGY A TESTISÉG, A VÁGYMEGÉLÉS FELSZABADULT ÉS BOLDOGÍTÓ LEHESSEN!

BEJELENTKEZÉS:

Belejelentkezni telefonon, vagy levélben lehet, nem kell FB-on lájkolnod, vagy OTT LESZEK-et nyomnod, ha nem akarsz. Szeretném a védettségedet biztosítani, és bár ez egy nyilvános esemény, hogy eljuthasson másokhoz is, akiknek ezen a területen van szükségük segítségre, mégis biztos vagyok benne, hogy:

AMI AZ ÁLLÍTÁSON TÖRTÉNIK, AZ OTT IS MARAD!!! 

Ez eddig is így volt, most pedig még jobban fogok erre figyelni!

Segítők és állítók jelentkezését egyaránt várom!

Lehet párban, vagy egyedül jönni, továbbá férfiaknak, és nőknek egyaránt. Nem kell szégyenlősnek lenned, és vállalom, hogy megszűröm a jelentkezőket!!! Túljelentkezés esetén indítunk egy új napot!

MI FOG VELED TÖRTÉNNI?

Első lépés, tartunk Te és Én egy személyes konzultációt, ahol megbeszéljük, miben tudok segíteni. Ez egy klasszikus önismereti, párkapcsolati konzultációval, sorselemzéssel kezdődik. A Kronobiológia módszere megmutatja, hogy miben hasonlítotok és miben különböztök a partnereddel. Azaz, ki hogyan szereti megélni a vágyait! Reggel, egy csettintésre, vagy hosszú előjátékkal, megtervezett módon, finomhangolva. Szándékosan nem használom azt a szót, ami sz-el kezdődik és x a vége, nehogy letiltson az internet!!!! Mi egymással SZÓKIMONDÓAN és ŐSZINTÉN fogunk beszélgetni! Ha nincs partnered, vagy nem is partnerhez kötődik az ügyed, akkor is egy első konzultációval kezdünk, hogy lássuk, mi az ÜGY!

Második lépés: A családállítás! A konzultációt ez előtt kell megejtenünk…. A csoportos állításon FEDETTEN DOLGOZOM, senki nem tudja mi a Te ügyed, kik a résztvevői, így a lehető legnagyobb biztonságban érezheted magad! Ha akarod, a végén elmesélheted, ha nem, maradhat a Te titkod! A szereplők elmondják, megfogalmazzák majd az érzéseiket, így könnyű dolgunk lesz kideríteni az IGAZSÁGOT! Sokszor NEM A TE HIBÁD, hanem valamilyen titok, ősök, nagyszülők, vagy több, mint hetedíziglen hordozzuk mások problémáit…

Harmadik lépés: Nem szükséges, hiszen az ügyedet RENDBE TESSZÜK AZ ÁLLÍTÁSSAL! Viszont, ahhoz, hogy könnyebb legyen a változást megélned, célokat tűzzünk ki, és dolgozunk, hogy megvalósítsd a természetben, élőben is a céljaidat. Szívesen végig kísérlek az utadon tanácsokkal, módszerek, technikák segítségével. Ez lehet plusz 1-2 alkalom, vagy, ahogy haladsz, újabb és újabb célokat tűzhetünk ki!

 

MILYEN KÉRDÉSKÖRBEN FORDULHATSZ HOZZÁM?

Nekem hidd el, teljesen semleges és mindegy – a megoldás érdekel! Bármi nyomja is a lelkedet, bármilyen nehézséged is legyen, velem megbeszélheted.

Vannak olyan emberek, akik például lelkileg nem tudnak egy hullámhosszra állni partnerükkel. Vannak, akik elélvezni sem tudnak. Vannak, akiknek valamilyen függőségük van. Vannak, akiknek nagyobb az éhségük, mint amit a partnerük ki tud elégíteni. Vannak, akik a szomszéd fűjét jobban kívánják… Élőszóban mindent kimondok, itt kérlek nézd el, ha nem használom a konkrét kifejezéseket.. Vannak, akik a saját nemükhöz vonzódnak és ez problémát jelent a számukra. Vannak, akik unatkoznak, vannak, akik habzsolnak, vannak, akik minden nap kötelezően 3-5 alakalommal el KELL élvezzenek… Vannak, akik anatómiai fájdalmat okoznak, testi tünetet, hogy elkerüljék a házastársi kötelességet. Vannak, akik tudják, hogy milyen a “jó” együttlét, de a partnerük nem… Szóval, végtelen a lehetőségek tárháza… Ezért írtam, nekem mind-egy! A megoldás érdekel! a testi-lelki-szellemi egészség és a szeretet áramlása!!!!

Várom a jelentkezésed!

Sima konzultációs megrendelést is indíthatsz, vagy rögtön választhatod a FELHŐTLEN ÉLET CSOMAGOT!

Az elérhetőségem:

Ambrus-Rakovics Éva

36-30-758-1331

rakovicseva@gmail.com

Erre az állítási napra SEGÍTŐNEK állítás szüzeket kivételesen nem várok, ezért megértésedet kérem… Gyere el bármelyik másik napra, és nézd meg díjtalanul a módszert. Sőt, aki csak kíváncsiskodni akar, azt kérem NE jelentkezzen! Köszönöm!