Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

EGY BESZÉLGETŐS ESTÉT TARTUNK, MERT MÁR LEHET, AMI VÉGRE ISMÉT ÉRTED ÉS RÓLAD SZÓL MAJD!

Segítek megismerni egy kicsit önmagad és megválaszolni saját magadról, az életről a kérdéseidet!

Ezeken az estéken, minden hónap harmadik csütörtökén összejövünk néhányan, érdeklődők, ismerősök, barátok, olvasók és tanulók, és megbeszéljük az ÉLET NAGY DOLGAIT (IS)!

Egy kis használati és kezelési útmutatót kapsz önmagadhoz, ízelítőt, mint az egyéni konzultációkon. Azután pedig tabuk nélkül beszélgetünk. Felteheted a kérdéseid, különösen azokat, amelyeket másokkal nem mersz megbeszélni. Ilyenkor egy bensőséges légkör alakul ki, és bár sokan soha nem is találkoztak még egymással, ezen az estén jó barátként, együtt megbeszéljük az aktuális nehézségeinket, ügyeinket. GYERE EL ÉS NÉZD MEG!!!

Az ajtóra NEM lesz kiírva: IDE CSAK NEHÉZ SORSSAL LEHET BELÉPNI! 🙂

Tehát, ha most nincs az ég-világon semmi bajod, akkor gyere el azért az 1 mondatért…! Mi ez? Minden alkalommal meg szoktam kérdezni, hogy kinek mi a célja az estére, és van egy rendszeres “klubbozó”, aki annyit mond: “Nincs semmi bajom vagy kérdésem. Azért vagyok itt, mert mindig szoktam kapni legalább 1 mondatot, ami megoldást, megértést hoz az életembe, és feltölt energiával, megindítja a lelkesedésemet!” Gyere el Te is egy ilyen 1 mondatért! 🙂

Kérlek, írj egy levelet a rakovicseva@gmail.com-ra, és jelentkezz be. Ismered a Kis Herceg és a Róka történetét?

Ezért szeretem tudni, hogy jössz, szeretek felkészülni a fogadásodra!

 Szeretettel várlak!

Ambrus-Rakovics Éva

Ambrus-Rakovics Éva

+36-30-758-1331

A naptárt a(z) The Events Calendar hajtja