Események betöltése

EGY BESZÉLGETŐS ESTE ISMÉT ÉRTED ÉS RÓLAD!

ÖNISMERET: Segítek megismerni egy kicsit önmagad és megválaszolni saját magadról, az életről a kérdéseidet!

Ezeken az estéken, minden hónap harmadik csütörtökén összejövünk néhányan, érdeklődők, ismerősök, barátok, olvasók és tanulók, és megbeszéljük az ÉLET NAGY DOLGAIT (IS)!

Megismerkedhetsz a Kronobiológiával, a küldetéseddel, a Sorsforgatókönyveddel, és ehhez hasonló témákkal!

Egy kis használati és kezelési útmutatót kapsz önmagadhoz, ízelítőt, mint az egyéni konzultációkon. Azután pedig tabuk nélkül beszélgetünk. Felteheted a kérdéseid, különösen azokat, amelyeket másokkal nem mersz megbeszélni. Ilyenkor egy bensőséges légkör alakul ki, és bár sokan soha nem is találkoztak még egymással, ezen az estén jó barátként, együtt megbeszéljük az aktuális nehézségeinket, ügyeinket. GYERE EL ÉS NÉZD MEG!!!

Tehát, ha most nincs az ég-világon semmi bajod, akkor gyere el azért az 1 mondatért…! Mi ez? Minden alkalommal meg szoktam kérdezni, hogy kinek mi a célja az estére, és van egy rendszeres “klubbozó”, aki annyit mond: “Nincs semmi bajom vagy kérdésem. Azért vagyok itt, mert mindig szoktam kapni legalább 1 mondatot, ami megoldást, megértést hoz az életembe, és feltölt energiával, megindítja a lelkesedésemet!” Gyere el Te is egy ilyen 1 mondatért! 🙂

Kérlek, írj egy levelet a rakovicseva@gmail.com-ra, és jelentkezz be.

Ismered a Kis Herceg és a Róka történetét?

Ezért szeretem tudni, hogy jössz, szeretek felkészülni a fogadásodra!

 Szeretettel várlak!

Ambrus-Rakovics Éva

Ambrus-Rakovics Éva

+36-30-758-1331