Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

 

ÖNISMERETI ELŐADÁS

MAJD UTÁNA: KÉRDEZZ és én FELELEK!

Ez az este igazán rendhagyó lehet az életedben, ha velünk tartasz!

Biztos neked is, mint még sok másik embernek vannak kérdéseid:

VAJON KI VAGYOK, MI A FELADATOM, MI A KÜLDETÉSEM, ÉS MIKOR, HOGYAN CSINÁLOK JÓL VALAMIT…?!

Ha szeretnél a HR Specialista Kronobiológia segítségével megismerkedni IGAZ-IGAZ önmagaddal, akkor most díjtalanul tudsz részt venni ezen a KLUBTALÁLKOZÓN és FELTENNI ÖNMAGADRÓL A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEKET!

Vannak a sztereotípiák, és vannak módszerek, amelyek mindenféle teszt kitöltése nélkül pontosan megadják a kérdéseidre a választ… Én, éppen ilyenekkel dolgozom! 🙂

Olyan részletekig, hogy miként táplálkozz, mennyit, vagy mit sportolj, mennyit kell aludnod, hogy hatékonyan élj… Miként tudod érvényesíteni az akaratodat, hogyan mondj NEM-et, vagy mire figyelj oda, amikor tervet készítesz, vagy célokat tűzöl ki!

Mint mindig, most is lesz egy ELŐADÁS, most egy kis önismereti – emberismereti módszer bemutató, aztán jöhetnek a kérdések!!!

SZERETETTEL VÁRLAK!

Kérlek, jelentkezz be! 🙂

Tényleg ingyenes!

A klubban, MINDEN HÓNAP HARMADIK CSÜTÖRTÖKÉN szoktunk csacsogni egymással, mindenféle NAGY dologról, elmeséljük, kivel mi történt és milyen sikereket ért el a tanultak segítségével. Ez egy tanulói, olvasói, BARÁTI CSAPAT és tele van FEJLŐDÉSRE vágyó és VÁLTOZÁSRA képes emberekkel. Éppen egyik VIP tagunk a múltkor elmesélte, hogy annyira szívhez szóló és érzelmileg feltöltőek ezek az esték, hogy így tudja pótolni szülővárosának templomi közösségét. Szeretetet… Elfogadás…

LÉGY RÉSZE ENNEK A SZERETETTELJES KÖZÖSSÉGNEK ÉS GYERE EL ERRE AZ ÖNISMERETI TALÁLKOZÓRA!

Kattints erre a linkre és JELENTKEZZ BE, hogy tudjam mennyi pogácsát süssek.. 😀

http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl71145/ns138455/subscribe.html

#kronobiológia #hrspecialista #szívtanoda #spirit4you #rakovicséva