Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

KRONOBIOLÓGIA IMÁDÓK FIGYELEM!

Kit várok? Kinek készült ez a lehetőség?

1. Akik imádják a Kronobiológiát, és frissíteni kívánják tudástárukat, illetve együtt TOVÁBB FEJLŐDNI!
2. Akik nálam végezték el a Kronobiológiát, megszerezték már a Tanúsítványt is, és hivatalos tanácsadóvá akarnak válni!

Mi az apropó?

FRISSÍTEM A TANANYAGOT és van pár dolog amit megosztanék Veled is. Továbbá, megosztom az aktuális esettanulmányokat, és felismeréseimet, összeolvasási tapasztalatokat. Gondolkodjunk EGYÜTT – osszuk meg tapasztalatainkat és gyakoroljunk közösen! Az, aki HOZ SAJÁT FELISMERÉST, ANNAK AJÁNDÉKOT ADOK! 🙂
Mivel folyamatosan bővül a tudástár, arra gondoltam, hogy egy ilyen MasterMind nappal tudjuk naprakésszé tenni tudásunkat! Rengeteg #kronobiológia használó van, és rengeteg tudás, tapasztalás vész kárba, mert nem osztjuk meg egymással. Én éppen frissítem a tananyagot, ezért gondoltam Rád is, és azokra akik szeretnének egy kicsit fejlődni,erősödni ezen a területen.
Már HALADÓK és gyakorlók jelentkezését várom! Fogunk sokat beszélni az alapokról, pontosan azért, hogy alátámasszuk az IGAZ-IGAZ működést, de nem most kezdjük 🙂

KIK JELENTKEZHETNEK?

Kivételesen ez egy teljesen nyílt nap lesz, nem csak saját tanulókat várok. Azokat is szívesen látom gyakorolni, tanulni, akik nem a HR Specialista Akadémiában, vagy a SZÍV-Tanodában tanultak. Ez talán még közös előny is lehet, erősíthetjük a nézőpontjainkkal a TUDÁSTÁRAT! A lényeg a tudásért való összefogás, fejlődés!
Jelképes 15.000 Ft az egész napos részvétel. Így most mindenki saját jegyzettel fog dolgozni, nincs előre nyomtatott tananyagom. Én kezdek, megosztom a friss tanításokat, majd jöhet a közös munka!
Fogunk híres emberekkel foglalkozni, és név nélküli felfedezésekkel, működési felismerésekkel, apró és mélyreható tananyag lesz, ezt megígérem! Korlátozott a létszám, 15 főnél most nincs lehetőség több embernek jelentkezni – ez most speciális lehetőség!
JELENTKEZZ e- mailben MIELŐBB, nehogy lemaradj!
rakovicseva@gmail.com
Tárgymezőbe írd be: Krono MasterMind

Szeretettel várlak!!!!

Ambrus-Rakovics Éva

Ambrus-Rakovics Éva