Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Rendezd a múltad, hogy boldog legyen a jövőd!

A családállítás a leghatékonyabb probléma megoldó módszer. Hat a racionális gondolkodásra, és hat energia szinten a lelkünk gyógyulására.

Ha még nem ismered a módszert, vagy nem jártál még nálam, akkor díjtalanul, Segítőként, Képviselőként részt vehetsz.

*Miért ingyen? Azért, hogy ne hidd, hogy beetetnek.. 😃 Na, de leginkább azért, hogy minden elköteleződés nélkül megismerhesd ezt a fantasztikus lehetőséget. Aztán pedig azért, mert jogod van előre betekintést nyerni, megismerni engem is, hogy eldönthesd, Rám bízhatod-e az életed jelenlegi legnagyobb problémáját…!
Lásd, mi történik, hogyan működik az én világom… Légy részese a csodáknak…!
*Milyen ügyeken lehet dolgozni?
Mindegy. Azért, mert a problémáink “sablonosak”. Azaz, valamikor, valaki, valamit elrontott, felborult a Szeretet Rendje, megsérült és nem áramlik a szeretet.
*A módszer abban segít, hogy kiderül hol és mi romlott el. Megjavítjuk, és így a problémád úgymond: OKAFOGYOTTÁ VÁLIK! És, ha ez nem lenne elég, elkészítjük a várva várt jövődet, hogy az a Való Világban megtörténhessen! Tudod, a dolgok ismétlődésre hajlamosak! 🙂 Most, létrehozunk egy ÚJ és JÓ dolgot, hogy az ismétlődhessen meg… Hmmm… Bárcsak már látnád, éreznéd… Tudnád, hogy miről zengem itt az ódákat 🙂

Gyere el, nézd meg!

Ha pedig éppen a saját ügyeden szeretnél dolgozni, akkor kezdjünk egy probléma feltáró, önismereti, sorselemzéses konzultációval, majd azután legyen az állítás!

*Nézd, itt tudod kiválasztani a neked legjobban tetsző csomagajánlatot:
https://szivtanoda.hu/arak-konzultaciok/
Segítőket korlátlan mennyiségben, örömmel fogadok. De, azért jelentkezz be 🙂 Pláne, amíg Covid magán rendezvény vagyunk…

Szeretettel várom a hívásod, jelentkezésed!

Üdv., Évi

+36-30-758-1331