Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

EGY KÉP TÖBBET ÉR EZER SZÓNÁL!

Ez a képzés TANÚSÍTVÁNYT biztosít, mert a tanfolyamot a PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL engedélyezte, így része az állami felnőttképzési rendszernek!

Összesen 3 nap alatt lehet megtanulni a módszert.

A záró napon, záró vizsgát tesznek a tanulók, és aki a tanfolyamon legalább 80 %-ban részt vett, és megfelelő szinten teljesít a vizsgán, annak sorszámozott Tanúsítványt biztosítok.

Alapjait a Taraczközi-módszer adja, abban viszont nagyban különbözik az általam tanított technika, hogy én sokkal többet foglalkozom a lélekkel, az egyének igaz-igaz működésével,  viselkedésével. Különösen fontos, hogy én összeolvasom a HR Specialista Kronobiológia önismereti és emberismereti módszerével is! Ez mutatja meg az egyének EGÉSZSÉGES működését, és a rajzelemzés ettől való eltérését is vizsgáljuk! Hitem szerint minden betegség lelki eredetű és emiatt nem csak a tüneteket tanítom meg felismerni, hanem az okokat feltárni! Továbbá eggyel több szimbólumot elemzünk.

A tanfolyamon minden általam tanított módszerrel ötvözve tanulhatsz elemezni. Ez is úgymond kompatibilis az általam alkalmazott technikákkal. Nem szükséges előképzettség, hiszen a többi tant kiegészítésnek (hab a tortára koktél cseresznyével) tanuljuk! Elővesszük érintőlegesen Bert Helinger Szeretet Törvényeit, összenézzük a kronobiológiával, vagyis az egyének egészséges és stresszes működésével. Megtanuljuk megkülönböztetni, vagyis felismerni azokat a jeleket, amik rámutatnak a személy valós problémáira. Az elején írtam, egy kép többet ér ezer szónál. A tudatalattink, a lelkünk ezeken a gyermeki szimbólumokon keresztül megüzeni, mi az igaz problémája! Tanácsadóknak, gyógyítóknak, coachoknak és szülőknek egyaránt szuper megbízható feltáró módszer!

5 IGAZÁN EGYSZERŰ OK, AMI KIEMELI A TÖBBI FELTÁRÓ MÓDSZER KÖZÜL:

  1. GYORS – pár perc alatt megrajzolható!

  2. Nem kíván hosszas előkészületeket, extra helyszínt.

  3. Egy A/4-es lap és egy toll bármikor elérhető!

  4. Bárki meg tudja rajzolni!

  5.  Mindent elárul…!

Több, mint 100 ügyfelem rajzát szkenneltem be, ezekből kiválogattam példaként elemeket és a tananyagot ezekből állítottam össze! Természetesen minden általam ismert és elérhető forrást felhasználtam, hogy a legátfogóbb tudást adjam át minden tanulómnak! Írásos tananyag jár az élő és videós képzéshez egyaránt.

A jelentkezéshez egy hivatalos űrlapot kell kitöltened, kérlek vedd komolyan, mert a papírmunka nélkülözhetetlen a hivatalos képzéshez!

TOVÁBBI RÉSZLETEK:

DÁTUMOK: 2020. április 17-18-19

(péntektől vasárnapig 3 nap egymás után)

HELYSZÍN: Középpont Jógastúdió

1112 Budapest, Nevegy köz 2. Képeket itt találsz: https://szivtanoda.hu/kozeppont-studio/