Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

PROFI SORSELEMZŐ TANFOLYAM
ÉLETFELADATOK – KÜLDETÉS –ÉLETSZAKASZOK – SZÜLŐI MINTÁK – PÁRVÁLASZTÁS

MINDEN INFÓT MEGKAPHATSZ ARRÓL, HOGY MIT TERVEZTÉL, MIRE SZÜLETTÉL, MI VÁR MÉG RÁD!

Ez egy négy napos tanfolyam, és ebben nem csak a saját életedet, küldetésedet, hanem bárki más életét is megismerheted, akinek ismered a születési dátumát! Ezt konkrétan egy speciális sorselemzés!Megtudhatod mit neveznek kapuzárási pániknak, miért történik, és hogyan fordulhat elő, hogy valakinek az a természetes, ha egy életen belül több NAGY szerelme is van… És, ez még csak a kezdet… 🙂

NEM, NEM SZÁMMISZTIKA! – Bár a számok jelentése nagyon hasonlatos! Hiszen minden mindennel összefügg, és a JÓ MÓDSZEREK KOMPATIBILISEK EGYMÁSSAL, megerősítik és kiegészítik egymást!

MI VÁR RÁD A 4 NAP ALATT?

1. NAP

  • Megismerjük, hogy a születési dátum milyen kódokat, üzeneteket tartalmaz. Melyik értéket, hol vizsgáljuk, és mit üzen az a számunkra. Megtanuljuk, hogy melyik egyjegyű szám mit jelent! Ez egy nagyon alapos nap, érdemes kipihenten kezdened a 4 napot!

2. NAP

  • Megismerkedünk a Küldetés számokkal, és belemegyünk részletesen, hogy mit jelent a hónap, mire utal a születési dátumban a nap, és elkezdünk gyakorolni számolni és elemezni! Foglalkozunk az előző életekkel, megkeressük, kihez születtünk, miért ezeket a szülőket választottuk, és azt is megtanuljuk kiszámolni, hogy születésnaptól – születésnapig mi a feladatunk, tanulnivalónk, mi vár ránk, milyen jövő, és ilyen ínyencségeket!

3. NAP

  • Megtanuljuk, hogy milyen sorsforgatókönyv szakaszok vannak, és végig megyünk a 12 különböző sorsforgatókönyvön. Ennek megértése kissé hosszú folyamat, ezért gyakorlást is beiktatunk, és a jelenlévő tanulókon gyakoroljuk a megértést! Ha az alap sablont megérted, és alaposan megtanulod a számok jelentését, a vizsgán ezt a részt a kisujjadból rázod majd ki!

4. NAP

  • Folytatjuk a forgatókönyv szakaszokat, és gyakorlunk!
  • Ebéd után: kérdezz-felelek
  • És a legvégén: VIZSGA – néhány mondat élőszóban, a többi pedig írásos formában.
  • Sikeres vizsga után: Tanúsítványok átadása! 🙂

Rendkívül izgalmas szokott lenni! Nagyon sok felismerés és megértés vár Rád!

TANÁCSADÓKNAK:

Ez az első lépés, így megtanulhatod minden hozzád fordulónak megérteni az aktuális élethelyzetét, életfeladatát, és azonnal tudhatod, hogy milyen ügyekben van segítségre szüksége!

Fogod tudni, hogy milyen mintákat hoz otthonról, milyen párkapcsolati sémákban él, és miért/hogyan választ párt, vagy munkahelyet magának!

MINDEN SORSKÉRDÉSRE, IDŐZÍTÉSRE, MÚLTRA ÉS JÖVŐRE VÁLASZT KAPUNK!

A Tanácsadóknak, akik másoknak fognak segíteni, azaz TANÁCSOT ADNI, befolyással vannak mások életére, tehát nekik, EZUTÁN JÖN MÉG EGY NAP, A TANÁCSDÓI TANFOLYAM!

A tanácsadói tanfolyamon megtanuljuk, hogyan kommunikáljuk mindazt amit találunk, és egy kicsit mélyebbre hatolunk a problémák feltárásában! Hiszen, a jó Tanácsadó MINDENT JÓ HA TUD AZ ÜGYFELÉRŐL, HOGY A LEGTÖKÉLETESEBB MEGOLDÁST TUDJA MUTATNI PÁCIENSÉNEK!

A Tanácsadói képzés nem kötelező, de aki HIVATÁSSZERŰEN pénzt keresve akar dolgozni, annak #szívbőlajánlom, az értékes tartalma miatt, és persze erre külön Tanúsítványt is biztosítok!

TANÚSÍTVÁNY:

A Tanúsítványt csak az kaphatja meg, aki legalább 80%-ban részt vett a képzésen, és legalább 80%-ban eredményesen vizsgázott. Azért elég a 80%, mert a hiányzó 20% sok gyakorlással fog beépülni. De, volt már, akinek csillagos 5-re sikerült a vizsgája elsőre is!!! 🙂

A tanfolyamra 12 ember jelentkezhet maximálisan, mert ekkora létszámmal tudom biztosítani a minőséget, ezért ne halogasd a jelentkezésed!!!!

ELŐREGISZTRÁCIÓHOZ, VAGY A JELENTKEZÉSHEZ írj nekem levelet a rakovicseva@gmail.com címre!

VAGY KATTINTS IDE ÉS RENDELD MEG MOST!!!

Ha kérdésed adódik, akkor hívj fel bátran!

+36-30-758-1331

Szeretettel várom a jelentkezésed!

Évi