Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

ÉLETFELADATOK – KÜLDETÉS – ÉLETSZAKASZOK – PÁRVÁLASZTÁS

Minden embernek meg van írva a sorsa… Ki írta meg? Hát, bizony, Ő saját maga!

Ezen a tanfolyamon megismerteted mit jelentenek a számok az életünkben, melyik, milyen helyen mit mutat meg.
Sokan hiszik, hogy más rendezi a filmünket, nekik IS tud ez a módszer rengeteg infóval szolgálni. Mi magunknak megírjuk az alapokat, és az életünk folyamán pedig SZABAD AKARATTAL eldöntjük, hogyan és miként teljesítünk.

Az élet tanulás, és tapasztalás…

Tudd meg mi a küldetésed, mire születtél, milyen életszakaszok vannak, lesznek és voltak az életedben, milyen partnerre van szükséged, és így tovább…

Nem csak a tiédet tanulhatod meg, hanem a többiekét is. Ezzel tudsz segíteni szeretteidnek, vagy éppen ügyfeleidnek, hogy megértsék, miért történik velünk annyi minden…
TUDTAD, HOGY TANÁCSADÓKÉNT, spirituális segítőként, coach-ként, vagy bármilyen formában emberek életébe tanácsokkal beavatkozóként szinte KÖTELEZŐ lenne ez a tudás? Ha begyakoroltad a módszert, egy új, 1 napos képzés vár még Rád, TANÁCSADÓI TANFOLYAM, ahol megtanulhatod, hogyan tudsz hivatásként, vagy egyéni díjazásért másoknak is segíteni!
Szeretettel várom a 12 fő jelentkezését, akik részt vehetnek az idei év utolsó sorsforgatókönyv tanfolyamán!
ISMÉTELENI LEHET JÖNNI A RÉGI TANULÓKNAK! Sőt, most a régi tudásoddal, sikeres vizsga után Te is kaphatsz Tanúsítványt! 🙂 Lesz egy jelképes 20.000 Ft-os díja. Minden más esetben az ismétlés díjtalan!
Ha éppen nem érsz rá ezeken a napokon, tudsz ONLINE is tanulni, hiszen az anyag videós felvételeken keresztül is elsajátítható.

IGEN! Ez is a Pest Megyei Kormányhivatal engedélyezett képzése, így sikeres vizsga után hivatalosan is sorszámozott Tanúsítványt kapsz majd! Végtelen büszke lehetsz majd magadra, mert az elsők között birtokolhatod ezt az országban!

JELENTKEZZ MÉG MA!

Szeretettel üdvözöllek, Évi