Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

ÉRZELMEKRŐL MESÉL A TESTÜNK és 2 ELŐADÓ!

Állandó előadóként, jómagam #RakovicsÉva és csodálatos vendégelőadóként T. Ildikó Bieniek: Hatásgyakorlat tréner várunk Téged!

Ez a workshop kifejezetten TANÁCSADÓKNAK készült! ÁM, ha Téged magánszemélyként érdekel a téma, nyitva a kapu, szeretettel várjuk jelentkezésedet!

* Fogunk tanulni a szemmozgásokról – SZEM A LÉLEK TÜKRE – kis könyvet BÓNUSZ megkapod, amit csak a Hogyan könyv és a SZÍV-es könyv mellé lehet megvenni, Neked ez most ajándék. A tekintet iránya elárulja mire gondolunk, őszinték vagyunk, vagy éppen kitalálunk valamit.

* Fogunk tanulni a testtartásokról – miről árulkodik a karod és a kézfejed, miközben beszélsz. Miként állj egyenes testtel, amikor önbizalmat és megbízhatóságot szeretnél árasztani.

* Fogunk tanulni az arc MIMIKÁIRÓL, hogy tanácsadóként, és persze az élet minden területén emberként, lásd mit érez a beszélgetőtársad, illetve páciensed!

* Fogunk GYAKOROLNI! Érzelmeket áramoltatunk speciális technikákkal, és figyeljük ennek testen és arcon megjelenő hatásait!

Egyszerűen ZSENIÁLIS WORKSHOPRA SZÁMÍTHATSZ!

Jelentkezz AZONNAL, KORLÁTOZOTT A LÉTSZÁM, mert a hatékonyság érdekében CSAK 15 FŐ tud részt venni a képzésen!

Részvételedet most rendkívül kedvezően biztosíthatod:

5000 Ft / Fő

Kihagyhatatlan és tuti, hogy ilyen kedvezően semmilyen körülmények között nem férsz hozzá ehhez! Ez egy bevezető ár, és a következő alkalom éppen a duplája lesz!

OKA VAN, HOGY CSAK ENNYI! Bizonyos tanulóimnak szánom ajándékba, így vannak, akik jutalomként vehetnek részt a képzésen! 🙂

RÖVID LEÍRÁS ILDIKÓ ELŐADÁSÁBÓL:
Alapérzelmek és kapcsolódó – univerzálisnak illetve genetikailag kódoltnak tekintett – mimikai jelzések megismerése
Hogyan fejleszthetjük magunkat mások érzelmeinek/állapotának felismerésében?
Egyéni metakommunikációs sémák megfigyelése
A hazugság, megtévesztés, titkolózás jelei
Az anyag részeként kitérünk még: Faciális feedback és további visszaható (nonverbális jelzések által kiváltott) érzelmi folyamatok .

JELENTKEZZ ÉS TALÁLKOZZUNK A WORKSHOPON!

#RakovicsÉva