TESTI-LELKI-SZELLEMI SEGÍTSÉG A TUDATOS ÉVZÁRÁSHOZ

Abban tudok Neked segíteni, hogy MINDEN SZEMPONTBÓL
ELÉGEDETTEN ZÁRHASD AZ IDEI ÉVEDET, és TISZTA LAPPAL, ENERGIKUSAN
KEZDHESD A 2020-AS SORSFELADATAIDAT!

Sorstisztítás

MIKOR LESZ ÉS HOL?

IDŐPONT:

2019. december 27-28. péntek-szombat

9:00 – 19:00 között tudsz időpontot foglalni

A SORSTISZTÍTÁS 3*45 perces, vagyis picit több, mint 2 órás elfoglaltság. Ennek megfelelően tedd magad szabaddá. 🙂

  • Érkezz legalább 15-20 perccel korábban, és engedj magadnak egy kis pihenőidőt a végén is. Nem kell sietned, nyugodtan megihatsz még egy finom teát is, hogy összeszedd MAGad.
  • Ha késel, a Te időd lesz kevesebb.
  • Ízletes teákkal, kávéval  várunk.

Túljelentkezés, vagy sok-sok kérés esetén, megnyitjuk a hétfői napot is, de ne bízd a véletlenre, jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyedet, illetve a JÖVŐDET!

HELYSZÍN:

KözépPont Stúdió

1112 Budapest, Nevegy köz 2. (Gazdagrét alján)

  • ingyenes parkolás
  • csodálatos környezet

NAGYON SOK SZERETETTEL VÁRLAK! <3

Középpont Stúdió Rakovics Éva

JELENTKEZNI ÚGY TUDSZ, hogy megnyomod a piros „JELENTKEZEM” gombot.

Pontosan megadod az adataidat, kifizeted az összeget, kártyás vagy utalásos módszerrel. Ezután, pontosabban az összeg beérkezése után felhívunk és megbeszéljük, hány órára szeretnél és tudsz jönni.

Az időpontot befoglalhatod mielőtt kifizeted a Sorstisztítást, de ez a foglalás csak 24 órás érvényességű.

BEMUTATKOZÁS – azért, hogy tudd, ki vagyok!

Ambrus-Rakovics Éva

Mi a lényeg? Az vagyok, aki segít leküzdeni az akadályokat!

Segítek megváltoztatni az életedet!

Van egy jó hosszú leírás, kezdve a születésemtől, hogyan és miként jutottam ide. Milyen könyveket írtam, hogyan kaptam meg a legnagyszerűbb szeretet csomagot Édesanyámtól a halálán keresztül, milyen munkakörökben töltöttem be küldetésemet. Amiről nem írtam, hogy volt két férjem, és még a párkapcsolataimban is megtettem magamért, a boldogságomért mindent. Éppen egy új családalapítás előtt állok! 🙂 Írok arról, ami a legfontosabb:

Mindig a szívemre hallgatva éltem az életemet és ennek köszönhetem, hogy soha semmit nem kellett megbánnom!

Ebben segítek Neked is!

További leíráshoz kattints ide!

RÉSZLETES LEÍRÁS ARRÓL, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI VELED!

ÉVZÁRÓ SORSTISZTÍTÁS EGYÉNI KONZULTÁCIÓJA

1. NAP – péntek

Mennyi időt vesz igénybe? 1,5 – 2 óra

Ekkor egyedül csak Veled foglalkozom!

Hiszem, hogy a Lelked képes megüzenni minden ügyét, baját, feladatát, minden örömét-bánatát. Ezért ne arra készülj, hogy elmeséled nekem a 2019-es éved történéseit. A találkozásunk első felében önismerettel, feltárással foglalkozunk a 7 szimbólum rajzelemzés módszerével, és a HR Specialista Önismereti Kronobiológia segítségével. Feltárjuk, hogy így, év végén mi a helyzet Veled Lélek-szinten. Megvizsgáljuk, hogy a sors-forgatókönyvedben mit terveztél erre az évre, és összevetjük azzal, ami valóban történt. Így megérted, hogy miről szólt ez az éved. Megnézzük, mit fejeztél be és mit nem, illetve mi lehet az oka, akadálya. Ha találunk valami befejezetlen ügyet vagy rendeznivalót, akkor azt a második konzultáción, vagyis a csoportos családállításon, megdolgozzuk, megoldjuk!

ÉVZÁRÓ SORSTISZTÍTÁS KONZULTÁCIÓ
CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS

2. NAP – szombat

Ezen a napon azok az emberek, akik szeretnének minden gondjukat letéve, gördülékenyen és boldogan átjutnia 2020-as évbe, na Ők gyűlnek össze és egymást segítve egy teljes napon keresztül TISZTULUNK, BOLDOGULUNK, és HELYRE ÁLLÍTJUK A SZERETET RENDJÉT! Azért egész nap, mert reggel elkezdjük, és mivel a családállítás időtartamát nem tudjuk pontosan meghatározni, úgy készülünk, hogy legyen idő mindenkire, és mindent megcsinálni, megjavítani, amit csak lehetséges! A csoportos családállításról IDE KATTINTVA olvashatsz még többet.

Ennek a napnak a segítségével, és a csoport ügyeinek megoldásával még felszabadultabban kezdheted a jövő évedet, mintha csak egyéniben a Te sorsoddal, problémáddal dolgoztunk volna! EZÉRT IS, SZÍVBŐL AJÁNLOM!

ŐK MÁR JÁRTAK NÁLUNK!

Köszönöm a pénteki lehetőséget, örülök, hogy az év végén ezt beterveztem. Mert megérdemlem, mondtátok ketten is. Visszatérő látogatója vagyok a programoknak, így tudtam, mire számíthatok.

A komplex program sokkal többet nyújtott, mint amire gondoltam. Ismertem a rajztesztet, nem igazán vágytam rá, de meglepő módon rengeteg felismerést hozott, amit a kronobiológiai elemzés megerősített. Éva fantasztikus terapeuta, minden szavával segített. Több éve ismerem, tudása mindig lenyűgöz, okos meglátásait mindig nagy érdeklődéssel hallgatom. Lezárta az évet és tisztította az előttem álló utat.

Jó lenne többször is hasonló alkalom.

Zsóka

Meghatározó élmény volt. Megdöbbentett a tapasztalás. Racionális élmény volt ezt a rengeteg spirituális módszert megérteni.

Sokat segített a szóbeli konzultáció megérteni önmagamat, az emberi viszonyaimat, és látni mi minden múlik rajtam. Majd a csoportos családállítás, amitől előtte nagyon tartottam, áttörést hozott az életembe. Minden megváltozott. Biztonságban érzem magam. Köszönöm, Évi

Győző

Érdekes volt a tegnapi nap, megtudtam új dolgokat illetve megerősítést is kaptam olyanokban, amiket már tudtam. Egyre inkább tudom, hogy merre kell tartanom és hogy mi vár még rám, különösen, ha teszek érte. Nagyon kíváncsi vagyok a változásokra, amik elindulnak majd az életemben és bennem. Egészen biztos, hogy még megyek máskor is! Remélem, hogy mielőbb találkozunk!

Szeretettel, Ildikó

Ildikó

Évivel korábban többször dolgoztunk már együtt a kronobiológia, a családállítás, a rajzteszt és az életforgatókönyv módszerek valamelyikével. Mindig nagyon empatikusan, rendkívül nyitottan és kellő határozottsággal tárta elém a múlt, a jelen és a jövő „lapjaimat”. Egy rajzteszttel hívta elő a még mindig rendezendő témáimat. A dolgok nem sematikus értelmezése, a „másképplátás” és láttatása elgondolkodtató. Tarot kártyával egy rendkívül  inspiráló jövőképet festett fel. Kronobiológia és életforgatókönyv módszerekkel jelenlegi élethelyzetemet értékeltük. Házi feladatom egy igazi kihívás. Ezek azok a  lépések, amelyeket tudatosan magamért teszek Éva segítségével. Hiszek bennük.

Zsuzsa

Örülök, hogy részt vettem a két konzultáción, családállításon!
Az elmúlt évemet összerendezte, helyretett olyan dolgokat, amire az alapokat tehetem 2017-ben.

Letisztult a kép a hivatásommal, céljaimmal kapcsolatban.

Éva, sok év önmegismerés után is tudott újat mondani! Igazán örültem neki.

S a lényeg, hogy 2017-ben tiszta lapot kaptam, és azt írok rá, amit csak szeretnék, hogy megvalósuljon az életemben:-)

BMG

Amennyiben őszintén készen állsz MAGadért tenni, akkor szeretettel javaslom, hogy első lépésként keresd fel őket és segítségükkel bátran indulj el utadon. A feltárásban, a tisztánlátásban segítségedre lesznek, a többi a TE dolgod.

Bízz bennük, megbízható tudásukkal, érthető és tiszta kommunikációjukkal elindítanak önMAGad felé.

Jó „utazást” kívánok és sok sikert a felismerések feldolgozásához. R. Zsuzsa

Sok szeretettel:

Zsuzsa

MENNYIBE KERÜL A SORSTISZTÍTÁS?

ISMERED A JELENLEGI TANÁCSADÓI ÁRAKAT?

Ha igen, tudhatod, hogy hosszú terápiákra, és óránként 15-25. 000 Ft-os kifizetésekre biztatnak. Ez a Sorstisztítás Csomag pont 2 alkalommal hozza meg az eredményét! Így kifejezettem meg fogsz lepődni, mert hihetetlen változásban lesz részed.

 ITT ÉS MOST CSAK 29.000 FT AZ ÉVZÁRÓ SORSTISZTÍTÁS!