NÉHÁNY TÖRTÉNET AZOKTÓL, AKIKNEK MÁR SEGÍTETTEM!

„Bevallom, azt hittem, hogy a 3. gyerek már nem tud nekem meglepetést okozni. Volt már bőven tapasztalatom, ezért úgy éreztem, hogy sima ügy lesz kislányunk érkezése. Hát nem volt az… A szülés is borzasztó élmény volt, de  a neheze ezután jött… Borzasztó hasfájós volt, nem akart anyatejet inni, a cumisüveg sem tetszett neki, refluxos volt emellé, sőt aludni sem tudott rendesen szegénykém. Azt éreztem, hogy tehetetlen vagyok… Én, pont én, akinek már van 2 gyereke… Valahol mélyen tudtam, hogy van remény, hogy lélek szinten kell megoldani a dolgot. De sokáig senki nem tudott nekem segíteni. Nem kaptam olyan választ, amelyet el tudtam volna fogadni. Majd kiderült, amikor szakértőhöz (Évához) fordultam, hogy: az én pici angyalkám teljesen más személy, mint amilyennek gondoltam… IGEN, nem gyárilag hibás, csak egy más személyiség… ENNYI az egész. És igen, most már tudom, hogy miért volt ez a rengeteg küzdés, a nem evés, az ennivaló elutasítása… Megvan a válasz, és a legjobb, hogy LEGBELÜL MEGNYUGODTAM, MERT ÉRZEM, HOGY MOST MÁR IGAZI ANYUKÁJA VAGYOK, AKI VÁLASZT TUD ADNI NEKI, SŐT, AKI TUDJA, HOGY MIKOR HOGYAN REAGÁLJON A JELEIRE. Mondhatom, most érzem azt, hogy a helyemen vagyok, SZINTE VARÁZSLÓNAK érzem magam, hiszen naponta rájövök, hogy ez a TUDÁS mennyi mindenre hatással van a családunk életében! MINDENT MEG TUDOK OLDANI, és ehhez nem kellett más, csak 2 alkalom, egy konzultáció, egy CSALÁDÁLLÍTÁS és az Érzelmi Felszabadító Technika elsajátítása. Minden nap egyre harmonikusabb, hiszen felszabadultam legbelül, és a tudással a kezemben még az ünnepeink is varázslatosabbak lettek :-). Büszke vagyok magamra, hogy hallgattam a belső hangomra, a megérzésemre.”

Edina - reflux, étkezési probléma

„Apaként kihívás volt a sok csacsogó női okosság között megtalálni a JÓ megoldást. Egyedül nevelem a fiam, nincsenek nagyszülők se. Nem értettem, miért kap ennyi büntetést a gyerek. Szidták nekem, de közben óvatoskodtak, hogyan fogalmazzanak, hogy ne tűnjön sértésnek. Mindig azzal kezdték, hogy „tudjuk apuka, nehéz lehet, DE….” Aztán vállalkozóként egy rendezvényen vettem részt, R. Éva tartott előadást, és volt lehetőség feltenni a legfontosabb kérdést neki. Egy perc alatt megadta a megoldást. Azóta reggel sportolok a gyerekkel, korábban kelünk, így nem szenved a suliban, hogy egy helyben kell maradnia. Hálás vagyok Évának, mert elmagyarázta a gyerek hogyan-ját és miértjét. Arról van szó, hogy neki tényleg több ereje van, mint a többieknek. Most már nem kétségbeesett, hanem büszke egyedülálló apa vagyok! Köszönöm”

Ákos - hiperaktív gyerek

„Nagyon vártam, hogy legyen kisbabám, már szinte kislánykorom óta készültem az anyaságra. De volt egy dolog, amitől mindig is rettegtem: az alvás. Mi van, ha nem alszik rendesen, mi van, ha nem tudok mellette én sem pihenni? És sajnos bejött, amitől féltem: az én pici fiam nem aludt sem éjjel, sem nappal. Már mindent kipróbáltam, már mindenkit megkérdeztem, és akkor szinte a semmiből, egyszer csak ott volt egy kép és egy link: www.szivtanoda.hu. Bejelentkeztem. Már az első konzultáció alatt MEGÉRTETTEM, hogy miért nem alszik az én kisfiam. Ő egyszerűen csak másként működik mint én! Végre látom már a megoldást! Konkrét HASZNÁLATI UTASÍTÁST KAPTAM A SAJÁT FIAMHOZ, mintha csak a pulcsiján a mosási útmutatót nézném 🙂 – teljesen megdöbbentő! Ennél jobb dolog nem is történhetett volna, most már tudom, hogy mit kell tennem!”

Ildikó - alvás problémák

„Ha nem hiszel az alternatív megoldásokban, akkor pont olyan lehetsz, mint én. Aztán úgy gondoltam, nincs mit vesztenem. Maximum a kipróbálás árát dobom ki. Adok esélyt ennek a dolognak, mert az eddigi módszerek nem váltak be. Gyógyszert akartak adni a gyereknek. Tudtam, hogy valami nincs rendben. Most ajánlást írok, mert akarok szólni neked is, hogy azért, mert valamiről még nem hallottál, az nem biztos, hogy rossz. Belevetettem magam az egészbe, mert az első alkalommal velem foglalkoztunk. Megismertem, megértettem ki vagyok. A saját életemet rendeztem… Pedig a gyerek miatt mentem. Azóta olvastam Éva összes könyvét. Valami megváltozott. Na, nem lettem spiri, de már nem csak a megfogható dolgokban hiszek. Ja, és persze velem együtt a gyerek is meggyógyult! Na ezért írtam ezt az egészet le neked!”

Márta - beteg gyerek

„Egy számsor mutatta meg, hogy mitől fáj a gyerek feje, hogy mi a gond a gyerekemmel, hogy mi a gond velem… Hihetetlen számomra, hogy 3 darab szám választ adott olyan problémára, amelyre egy szakember sem. Pedig mennyit jártunk orvostól orvosig, mindegyik gyógyszereket írt fel, meg azt mondta, hogy majd kinövi…. hát bizony 13 évnek kellett eltelnie, hogy olyan megoldást kapjak, amellyel most már tudom, hogy miért migrénes a fiam, miért szenved szegénykém, és miért nem tudok semmit sem csinálni ilyenkor, csak nézem tehetetlenül, simogatom a fejét, készítek be neki fájdalomcsillapítót…!

Mindvégig éreztem, hogy más a gond eredete, csak azt nem tudtam, hogy mi…

DE már tudom a megoldást! Az a bizonyos 3 szám, mely elmondja, hogy valójában milyen is a fiam, és hogy miért reagál a világra és rám migrénnel…, és a legjobb az egészben, hogy MEG IS TUDOM OLDANI. SŐT, nap mint nap fejlődök, figyelek, tanulok, és a kezembe kapott használati utasítással most már nem csak a gyerekeim és a családom élete harmonikusabb, de én is megtaláltam az IGAZI ÉNEM! ”

Kata - beteg gyerek

„Folyamatos küzdés volt a nap a nagyobbik lányommal, mert soha nem tudott maga után elpakolni, mindent ott hagyott, ahol épp kiesett a kezéből. Könyörögtem, fenyegetőztem, kértem, utasítottam, parancsoltam, kiabáltam… Semmi nem hatott, nem történt semmi. Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor éjjel beleléptem az üvegpohárba, amit a folyosón hagyott, mert épp ott olvasgatott… Ügyelet, tetanusz lett a vége. Ekkor gondolkodtam el azon, hogy gond van a gyerekemmel vagy talán velem? Mi van, ha figyelemzavaros, hiperaktív, akármi… Annyi mindenről hallani. Mindenféle kóros betegség képe jelent meg előttem, de azt is éreztem, hogy nem akarom gyógyszerekkel tömni a kislányom, ha valóban van ilyen betegsége. Elkezdtem a spirituális vonalon kutakodni, lélekgyógyászat, ezotéria, mert a szívem mondta, hogy ez az irány lehet a jó. És akkor kikötöttem Rakovics Évinél a SZÍV-tanodában. Életem legjobb döntése volt, mert a kislányom születési dátuma és az én dátumom alapján MEGMONDTA, HOGY MI A GOND, HOGY A KISLÁNYOM NEM HIBÁS, NEM BETEG!!! – CSAK MÁSKÉNT MŰKÖDIK MINT ÉN. Ami nekem zavaró, az neki természetes dolog, mert Ő ILYEN SZEMÉLYISÉG!!! Tudtam én, éreztem legbelül, hogy nem kellenek ide orvosok, tudtam, hogy nem beteg a gyerekem! Szabályos HASZNÁLATI UTASÍTÁST KAPTAM A LÁNYOMHOZ – mint egy mosási tájékoztató címke a ruhákon :-). Minden értelmet nyert, és most már tudom, hogy el kell engednem az elvárásaimat. Mind a rendrakás, mind a fegyelmezett viselkedés terén. Azt hittem így tudom őt a legjobban nevelni, tanítani, ma már látom, hogy van ennél még jobb! Évitől kapott tippek alapján együtt, közösen rakjuk rendbe a lakást, ha eljön az ideje :-). ”

Mónika - rendetlen gyerek

„ŐSZINTÉN AZ ANYASÁGRÓL: Hárman vagyunk testvérek, és van még 2 féltesóm is, úgyhogy mondhatom, én tényleg nagycsaládban nőttem fel. Számomra mindig is az anyaság volt a nőiség legmagasabb szintje. Hihetetlenül vártam, hogy anya legyek, készültem lelkileg is és testileg is. És akkor, számomra hihetetlen, de amint a kezemben tartottam a kislányom, nem tudtam vele mit kezdeni, olyan volt, mintha egy idegen gyereket tartottam volna a kezemben. Szinte elviselhetetlen volt… Van szülés előtt, szülés alatt, meg mindenféle előkészítő, de erre nem voltam felkészülve… A gyerek pedig csak sírt és sírt… Azt hiszem nekem ez a tehetetlenség okozta a szülés utáni depressziót. Szerencsére a férjem, és a legkisebb húgom tudták, hogy segítségre van szükségem, nem hagytak magamra. Látták, hogy nem gyógyszeres megoldásra szorulok, a lelkemet kell kezelni. Így jutottunk el Hál’ Istennek Évához!
Már a telefonos bejelentkezéskor, vagyis az első személyes beszélgetés előtt Évával éreztem, hogy valami változik, nem tudtam, hogy mi ez, de éreztem, hogy elkezdődik valami… és amikor odaértem, elém rakott 3, sőt 6, 9 számot, melyek jellemeztek engem, a pici lányomat, a kapcsolatomat a férjemmel és a családommal. Megértő volt és teljesen ítéletmentes. Életem legőszintébb beszélgetése volt ez. Majd egy családállítás világított arra rá, hogy miért kellett nekem depressziósnak lennem, mi volt az a teher, amit cipeltem! Sőt, kaptam megoldást is ott helyben, és éreztem, hogy ez nem elég, mert olyan házi feladatokkal látott el Éva, amelyek minden nap megerősítenek, sőt felszabadítanak, és olyan megoldhatatlannak tűnő problémákra kaptak választ, melyekkel az egész családom élete megváltozott. Úgy érzem, hogy egy hatalmas kő esett le a szívemről. Érzelmileg és testileg is felszabadultam, nem feszélyeznek az elvárások velem és a kisbabámmal szemben, és MOST MÁR VALÓBAN MEGÉLEM AZ ANYASÁGOT, MINT A NŐISÉG LEGMAGASABB FOKÁT – pont, ahogyan egész életemben elképzeltem. KÖSZÖNÖM! Büszke vagyok magamra, hogy hallgattam a belső hangomra.”

ALIZ -AZ ANYASÁG

A folyamatos hisztik kezdtek már nagyon lelkileg és fizikailag is lefárasztani. Azt éreztem, hogy egy hisztiviharban vagyok, és sosem lesz vége. Kipróbáltam minden módszert, amit az anyukás csoportokban olvastam… Ideig-óráig működött… Aztán minden kezdődött elölről – egy végeláthatatlan, megoldhatatlan tanácstalan spirálba kerültem. Egyre inkább azt éreztem, hogy feladom. Legszívesebben visszaküldtem volna oda ahonnan jött, és éltem volna a régi megszokott életemet… Ettől persze lelkiismeret furdalásom lett. Mindenért magamat szapultam. Már szinte az utolsó utáni erőmből próbálkoztam, amikor éppen anyukámtól, aki HR-es kaptam meg Éva elérhetőségét. Ő a HR Specialista Akadémia miatt ismerte. Én, nagyon racionális ember vagyok, nem hittem az egészben, tudatosan keresek mindenre választ. Meglepett ez a módszer. Számok, százalékok, és ezek összefüggései mutatták meg, hogy a gyereknek rengeteget kell aludnia. És tényleg minden hiszti megoldódott, ahogy kipróbáltam a tanácsokat. Éva mesélte, hogy a HR-eseknek azt tanítja az én gyerekemhez hasonló karakterű felnőttekről, azt a használati útmutatót adja, hogy óránként engedjék pihenni, aludni a munkahelyen is 10 percet, mert akkor lesz kiegyensúlyozott. Bejött nálunk is.
Nevettem a kifejezésen, de valóban ez igazán a találó: használati utasítást kaptam a SAJÁT GYEREKEMHEZ! Hihetetlen, de spirituális megoldásokat kaptam olyan problémákra, melyekre korábban azt hittem, hogy nincs semmilyen megoldás! Még a családállítást is kipróbáltam. Arról majd egy külön levelet írok, ide már nem férne ki! ÉS a legjobb az egészben, hogy NÁLAM VAN A KULCS, hogy TUDOM, MIT KELL TENNEM! Rajtam múlik minden! Ez volt a legnagyobb felismerés!

Edit - hisztis gyerek