HR-ESEKNEK, TANÁCSADÓKNAK, VEZETŐKNEK, MUNKÁT AJÁNLÓKNAK

MUNKAVÁLLALÓKNAK, SZÜLŐKNEK, ÖNMAGUKAT KERESŐKNEK

KI VAGY TE? MIK A KÉPESSÉGEID, ADOTTSÁGAID?
VAGY ÉPPEN GYERMEKEDNEK AKARSZ UTAT MUTATNI?
MILYEN SZAKMÁT VÁLASSZ?

MINDEN KÉRDÉSEDRE TUDOM A VÁLASZT! 🙂

MEGTALÁLTAD A LEGTÖKÉLETESEBB SEGÍTSÉGET!

Ez nem marketing szöveg! VALÓBAN ÍGY VAN!

Ambrus-Rakovics Éva, a HR Specialista Akadémia megalapítója vagyok és éppen ez a szakterületem.

Főként az emberek képességi, adottságai határozzák meg, milyen hivatás és szakma illik hozzá a legjobban. Dr. Prof. Artur Zsaskov módszerével egy ember, úgy nevezem: GYÁRI BEÁLLÍTÁSÁT lehet megállapítani. Mi az adottsága, képessége, amivel megszületett és ebből tudjuk megállapítani, hogy mi az erőssége és mi az amiben segítségre van szüksége.

Az én hitem szerint nincs rossz tulajdonság, vagy jó tulajdonság, hanem VALAMIRE VALÓ tulajdonság van! Attól lesz valami rossz, hogy nem arra használják, amire az való! Nincs buta gyerek, csak olyan, akinek nem az Ő nyelvén történik a tanítás, az információ áramoltatása. Nincs lusta ember, csak olyan, akinek az erejét megfelelő módon kell beosztani. Például biztosan ismered a mondást: Az elefántot is meg lehet enni, csak falatonként! – Ezt ők ihlették. Sorolhatnám még, de inkább specifikusan foglalkozzunk Veled, vagy éppen gyermekeddel!

FIZIKA, ÉRZELMI ÉS SZELLEMI SÍKON lehet megállapítani az egyén terhelhetőségét és ennek megfelelően választható ki a legtökéletesebben személyre szabva a számára megfelelő szakma!

A HR Specialista Akadémián már a HR állások betöltőinek és a vezetőknek azt tanítom, hogyan motiválják és tartsák „JÓL” a dolgozókat a tulajdonságaik alapján!

Itt és most pedig NEKED TUDOK SEGÍTENI, HOGY MEGTALÁLD AZT A HIVATÁST, SZAKMÁT, AMIBEN EGÉSZSÉGESEN, HATÉKONYAN ÉS LEGFŐKÉPPEN BOLDOGAN TUDOD ÉLNI AZ ÉLETEDET!

FOKOZOM EGY PICIT!

Van a tarsolyomban még egy speciális megoldás. Úgy nevezik: KÜLDETÉS MEGHATÁROZÁS. Valószínű hallottad már ezt a kifejezést: küldetés. Van egy másik módszerem is (Sorsforgatókönyv megállapítás) amely segít beazonosítani azt például, hogy valakinek fehér galléros állás, vagy inkább szakma szempontú állás passzol jobban. Lassan kihalnak a profi szakmunkások, mert már olyan küldetés számmal kevesen születnek, akik szeretnek a kezükkel, kézügyességükkel alkotni! Ha érdekel, ezt is beletesszük az elemzésbe, tanácsadásba!

Anyakén, Apaként ennél szuperebb segítséget nem is találhattál volna! Gyere bátran konzultációra, ISMERD MEG GYERMEKEDET!

Erről jut eszembe:

KINEK TUDOK SEGÍTENI?

PÁLYAKEZDŐKNEK – PÁLYA MÓDOSÍTÓKNAK – ÚTKERESŐKNEK – ÖNISMERETI PROBLÉMÁVAL KÜZDŐKNEK – EMBEREKNEK!

Amennyiben megtanulni szeretnéd ezt a módszert, ne hezitálj, jelentkezz!!!

3 nap alatt professzionálisan elsajátíthatod a módszert! Ez több gyermek, férj, feleség, édesapák, édesanyák megfejtése esetén – gazdaságos megoldás lehet! 🙂 A megértésükhöz pedig feltétlenül szükséges! Családi (anyós-após) viszályok oldódtak meg azért, mert megértették, hogyan működik a másik ember. Ez a technika amolyan használati és kezelési útmutatót ad a többiekhez!

NEKEM EZ A MÓDSZER AZ EGYIK SZÍVEM-CSÜCSKE!

MAGÁNEMBERKÉNT KATTINTS IDE, NÉZD MEG A KÉPZÉS LEÍRÁSÁT ÉS JELENTKEZZ!

Ha nincs a közeljövőben időpont, írj, lehet, csak kis csoport indul, abba még pont bekerülhetsz!

HR-esként, vezetőként, tanácsadóként pedig bátran látogass át a másik weboldalamra és olvasd el ott a tudnivalókat!

HR Specialista Kézikönyv
https://hrspecialista.hu/