Az út ahhoz kell, hogy tudd értékelni, azt a pillanatot, amikor eléred a célod!

A lényeg, hogy INDULJ EL!!!!”

ÍGY KEZDŐDHETETT: Képzeld el, még pályafutásom legelején, megalakítottam a BESZÉLGESSÜNK KLUB-ot! Unokatesóm hastánctermében INGYENES részvétellel kiírtam, GYERE, és mondd el mi bánt! Akkor még nem voltak módszereim, eszközeim, akkor még „csak” A SZÍVEM VOLT. Tudtam, hogy kell az embereknek egy „JÓ BARÁT” , aki nem ítélkezik, meghallgatja őket, és segít elbeszélgetni az aktuális fájdalmairól, problémáiról… Még megoldani nem tudtam segíteni, de úgy éreztem, az is elég, ha kimondunk dolgokat. Azóta ezt úgy fogalmazom meg: Az igazság kimondása önmagában is gyógyít..!

Mostanra ez lett a hivatásom, és nem csak, hogy eszközeim, módszereim vannak, amelyekkel segíteni tudok, hanem még tanítom is őket…. Néha meglepődők, hogy mennyire szépen össze van rakva a sorsunk, és szinte mindegy melyik utat választod, csak INDULJ EL!!!

Napjainkban VAN beszélgessünk klubom! Az iskolámnak része, hogy eljönnek ismeretlenek, és barátok, együtt töltünk 3-4 órát, és szeretetben, jól érezzük magunkat! Igen, ez is ingyenes, és minden hónap harmadik csütörtökén van a Középpont-Jóga ban! Ha van kedved, gyere el Te is! Nem kell, hogy problémád legyen. Nincs kint az ajtón, hogy” ide csak nehéz sorssal lehet belépni”! Legyen az a célod, hogy kapj egy mondatot, hazavigyél egy útravalót, egy érzést, amivel fellendítheted önmagad, és könnyebben eléred a céljaidat! Természetesen ezt minden hónapban megismételheted…

Szeretettel várlak ezen a héten csütörtökön is! Évi

https://www.facebook.com/events/2628495880812684/

SZÍV-Tanoda HR Specialista Akadémia Spirit4you – családállítás, önismeret