Üdvözöllek!

Nagyon örülök, hogy olvasod a soraimat.

Arról fogok írni, hogy mi van, mi lesz VELED ÉS VELEM az elkövetkezendő időszakban! Persze nem vagyok jós…. 🙂 Könnyen meglehet, hogy hamarosan megint magunkra kell zárni az ajtót. Én most nem a nagy bevásárlásra akarom felhívni a figyelmed, hogy tárazz be ismét 20 kg lisztet és cukrot. Inkább azt szeretném elmondani, hogy most már tudod, hogy mi minden történhet! Tudhatod, hogyan készülj fel. Most, az őszi időjárás, esetleg a későbbi, akár téli időjárás nem segít annyit, mint tavasszal. Jobb, ha már most kitalálod, hogyan töltöd majd a napjaidat, amikor a lakásban kell maradni!

AZ ELSŐ ÉS MOST LEGFONTOSABB, NEM MARAD EL A CSALÁDÁLLÍTÁS TANFOLYAM, SŐT EGYIK TANFOLYAM SEM, ÉS MEGTARTJUK A CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁSOKAT IS! 

Láthattad, a CSALÁDÁLLÍTÁS TANFOLYAM szeptember 19-én kezdődik és 9 hónapon keresztül fog tartani! MÉG 4 FŐNEK TUDOK HELYET BIZTOSÍTANI! Ezek az utolsó pillanatok a jelentkezésre!

Lesz Kronobiológia MasterMind, amikor frissítjük közösen a tudástárunkat, szeptember 11-én, pénteken.

Lesz Klubtalálkozó szeptember 17-én, csütörtökön!

A Kronobiológia Tanfolyam 24-25-26-án lesz, 3 napos!

Ezek NEM FOGNAK ELMARADNI!

Van olyan nagy méretű terem a Középpontban, ahol tudunk megfelelő távolságot tartani, illetve fogom ellenőrizni a létszámot, hogy annyian legyünk, ami BIZTONSÁGOS!!! Ha nagyon-nagyon nem lehet találkozni, akkor Zoom-on, vagy bármilyen online verzióban összekapcsolódunk és KITARTUNK!!! Olyan is történt már, hogy Pest Megyében nem tudtunk találkozni, nem volt szabad, ekkor nálam, Kajászón gyűltünk össze tanulni, mert én már Fejér Megyében lakom. Tehát, MINDIG VAN MEGOLDÁS, és improvizálunk majd, NE AGGÓDJ! Amikor szükséged van rám, a tanításokra, egy konzultációra, biztosan lesz rá módod!

Ha tanulni akarsz, csak a kiszámíthatatlan helyzet miatt, ne mondj le a LEHETŐSÉGEKRŐL! Különben pedig, ott vannak az online videós képzések is. Tudod, hogy MINDEN TANFOLYAM VIDEÓS KÉPZÉSBEN IS ELÉRHETŐ??? Hoppá.. Ez már Korona előtt is így volt! Páran éltek is a lehetőséggel, amíg karanténban voltunk.

ARRA BIZTATLAK, hogy most tudatosan készülj fel arra, hogy mivel fogod tölteni az idődet, amikor ismét nem mehetünk sehova… Nagyon gyanús a jelenlegi helyzet, hogy ez vár ránk. Emlékszel talán, hogy én örültem, hogy nem dolgozom, itthon lehettem a sztrókból lábadozó férjemmel, és MEGTANULTAM JELEN LENNI A PILLANATBAN! Élveztem a MOST VAN ÁLLAPOTÁT… Ezt eddig a nagy rohanásban nem volt alkalmam megélni. Ebben sokat segített az a rengeteg módszer, amit tanítok is. Éppen ezért szólok Neked is, hogy VAN MIHEZ NYÚLNOD, Neked is elérhetőek ezek a módszerek. Olvasni, tanulni, szellemi munkát végezni, fejlődni érdemes…

Igen, még egy fontos! Nézd meg dátumokat, és ha van valami gondod, gyorsan szabadulj meg tőle!

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁSI DÁTUMOK:

2020. szeptember 12. szombat
2020. október 2. péntek
2020. október 31. szombat

AZ ÉLET NEM ÁLL MEG, CSAK ÁTALAKUL!

Használd JÓL ki az élet adta lehetőséget. Ha a következő „elzárást” megpróbálod ÚJ GONDOLKODÁSMÓDDAL várni és megélni, akkor képes leszel kihozni belőle a jót. Mindig-minden helyzetben VAN VALAMI APRÓCSKA JÓ DOLOG! Nehéz megtalálni, de érdemes. Ha abba bele tudsz kapaszkodni, akkor minden sokkal könnyebben mehet…

Van egy rövidke kis magánéleti felismerésem, olvasd el, ha érdekel, kattints ide!

REMÉLEM, HOGY HAMAROSAN TALÁLKOZUNK! Addig is:

Szeretettel üdvözöllek, Évi

Ambrus-Rakovics Éva

Ambrus-Rakovics Éva