#Szívbőlajánlom

Ferencz-Kovalik Orsolya vagyok, ajurvédikus jógaterapeuta.

A jógát ma a köztudat a hajlékonysággal, lazítással azonosítja ,a jógázás valójában egy önismereti utat teremt meg bennünk. Megtanítja a test-lélek-szellem kapcsolódásának ismeretét és ezen keresztül megtanítja felismerni működéseinket. A test ami körülvesz minket egyfajta kommunikációs közeg amelyen keresztül felvesszük a külvilágból jövő információkat és mellyen keresztül kifejezzük a bennünk megfogalmazódott reakciókat. Érzelmeink is ezen a közegen keresztül nyilvánulnak meg vagy éppen ebben a közegben folytódnak el ,akadnak el.
Ahhoz tehát ,hogy az információ áramlás szabad legyen a test-lélek kapcsolatában, önmagunkban és a kapcsolódásainkban is, tisztítanunk kell , gyakorolnunk kell az elengedést testi szinten is. Minden ami ér minket egyfajta rezgéssel bír, ezek a rezgések a testünkben vagy feltöltő vagy nehéz energiákat hoznak létre,mindkettő célja a tudat ébren tartása, a belátással és megértéssel majd az elengedéssel. Energia szintünk és közérzetünk lesz a legnagyobb tükör erre az áramlásra.  A jóga a már megértett érzelmek,működések, hátra maradt rezgésének elengedését is segíti a fizikai testből az ászanák és a tudatos légzés gyakorlásával.
Évi munkájához én a jógaterápiával ezen keresztül tudok kapcsolódni,segítem a megértéssel feljött fizikai feszültségek kivezetését a testből, még egy simítást kap a test és a lélek, például egy családállítás után.
Orsi szeretettel várja a hívásod ezen a számon:
+36/30396-05-14

Bakó Éva vagyok, kineziológus.

Az érzelmi stresszek oldásával foglalkozom az izmok segítségével. Azt vallom, hogy minden jelenbeli problémánknak a múltban van az oka. Ezt az okot keressük meg az izomtesztelés módszerét alkalmazva.  Ha beazonosítjuk és kijavítjuk a múlt traumáit, akkor ezek nem korlátoznak minket tovább a jelenben, a probléma megoldódik vagy már nem lesz probléma többé. Képessé válunk arra, hogy nyugodtan és hatékonyan működjünk tovább a jelenben, olyan döntéseket hozva, amik saját választásunk eredményei, nem pedig korlátozó hitrendszerünké. Kineziológiával sikeresen „megjavítható” a szülő-gyerek kapcsolat, a párkapcsolat, növelhető az önbizalom, kezelhető a munkahelyi stressz vagy a maximalizmus, megszabadulhatunk félelmeinktől, fóbiáinktól vagy a pánikbetegségtől is a segítségével. Én magam empatikus, nyugodt és nyitott személyiségemet és szaktudásomat tudom hozzátenni a folyamathoz, te pedig az elhatározást, hogy valóban változtatni szeretnél azokon a dolgokon, amik nem jók az életedben.
Évivel még csak az én területemen dolgoztunk együtt, fantasztikus segítő, de olyan közel érzem a gondolatainkat, a nézeteinket egymáshoz, hogy emiatt #szívbőlajánlom.. 🙂
Telefonszám: 06 70 364 3347