#Szívbőlajánlom

HA JÓ SZAKEMBERT KERESEL, KERESS MEG ENGEM! 🙂

Na, nem azért, hogy most magamat ajánljam, hanem azért, mert könnyen meglehet, ismerem AZT, AKIT KERESEL!

Múltkori hírlevelemben említettem, hogy mostanában milyen sok értékes emberrel találkozom. Köszönet a Középpont-nak, hogy ezt a színvonalat nem csak az épület csodáiban, hanem az együttműködő partnereiben is képviseli! És, nem csak innen, hanem az „életből” is végtelenül értékes emberekkel dolgozhatok együtt. Ha éppen gipszkartonost keresel, vagy villanyszerelőt, könyvelőt, ügyvédet, akkor nyugodtan keress meg, lesz akit szívből ajánljak! 🙂

Bemutatom mai bejegyzésem FŐSZEREPLŐIT:

         

Ködmönné Kiss Krisztina

„A KÖNYVELŐ” – aki nem csak beírja a számokat a rubrikába, hanem küldetéstudattal, mindenben az ügyfelei érdekét keresi. Emberként és szakemberként is igazán nagyra tartom. Elhivatottsága és segíteni vágyása késztette, hogy megírja első könyvét, a VÁLLALKOZÓI 1*1-et, amiben a MOST INDULÓ, vagy KEZDŐ vállalkozóknak ad tanácsot, például abban, hogy melyik vállalkozói forma miért és kinek jó és mivel jár, mennyit kereshetsz és mennyit kell költened!
Lesz egy ingyenes webinár, nézd meg, ha érint az online számlázás témaköre, kattints ide!

Gartai Kinga – a Gartai Módszer megalkotója

Kingát a Középpontból ismerem, részem volt általa pár érdekes élményben, amiről a klubtalálkozón, vagy a tanfolyamokon szoktam mesélni. Kingának hamarosan lesz egy 4 részes előadás sorozata, kattints a linkre, nézd meg, nehogy lemaradj róla!
„Mi van a dolgok mögött?” avagy ismerd meg a Gartai Módszert!
https://kozeppont.com/mi-van-a-dolgok-mogott/

Dr. Elsik Anikó – háziorvos, aki nem csak a testtel foglalkozik
https://kozeppont.com/munkatarsak/elsik-aniko/

Anikó a háziorvosom is, szerencsére emiatt ritkán találkozunk 🙂 Felkértem, hogy fogalmazza meg a küldetését, mert szeretném Őt is bemutatni Nektek. Íme a rövid és velős leírás:

„Háziorvosként mindig is érdekelt az összefüggés a betegség és annak lelki háttere között. Így a test gyógyítása mellett különböző, egyre finomabban ható módszereket tanultam meg, hogy közelebb kerüljek az ember működéséhez. Végül a Gartai Módszer ragadott meg, melynek segítségével megtanulhatunk olvasni a velünk történt eseményekből, a testünk jelzéseiből, segíthet közel kerülni a lélek eredendő vágyához.”

Szabó Anikó – A stílus és a színek Mestere

Te már biztosan tudod, hogy mindenkinek megvan a saját színvilága, ami jól áll neki. Én eddig ezzel nem foglalkoztam, ami a szememnek kedves volt, azt hordtam. Ancsihoz elmentem és vagy 100 kendőt helyezett az arcomhoz, letakarva a hajamat is, és meglep volt amit tapasztaltam. Az egyik színnel úgy néztem ki, mint egy depressziós alkoholista, a másikkal pedig felderült a tekintetem. Na, ezért látogass el hozzá, és készülj fel, hogy nem jössz haza üres kézzel! Mi csajos programként egy szombatot töltöttünk nála, egyszerűen nem bírtunk nem vásárolni… Húúú, de jó volt! 😀
Colora Subrosa – Keresd a Facebookon Szívecskés! 

Első körben Róluk akartam írni Neked! Következő levelemben folytatjuk… Van még néhány izgalmas ember, akiket bemutatok majd… Leginkább azt várom, hogy a végzett családállítókról küldjem majd a levelemet. Ők szépen építik a vállalkozásukat, készülnek a weboldalak, és már nagy büszkeséggel jelentem, hogy rengeteg sikerélménnyel gazdagodtak!!!
🙂

Gyors SZOLGÁLATI INFÓK (előző levelemben elírtam dátumot):

* Csoportos családállítás dátumok: NOVEMBER 20. péntek, DECEMBER 19. szombat

Klubtalálkozók: NOVEMBER 19. és DECEMEBER 17. csütörtök 18 órától

A csoportos családállításokat rövidebbre veszem, mert nem tud mindenki egész napra, vagy estig maradni :-), ezért csak 4 állítás lesz, vagy az 5. ember akkor lehet, ha bevállalja, hogy nem marad mindenki. Ha csak egy-egy napszakra tudsz jönni segítőnek, akkor se hagyd ki, mert nem csak nekünk, de Neked is jó, ha „dolgozol” kicsit az életeden.

Ismét nem sikerült rövidre fognom…. 🙂

Remélem, hogy tetszett!!!

Szeretettel üdvözöllek,

Évi

30-758-1331